Forældresamarbejde

Familiesamarbejde på Sørningevej

På opholdsstedet Sørningevej anser vi barnets/den unges familie, som en uundværlig samarbejdspartner. Det er vigtigt, at I som familie fortsat føler jer inddraget og trygge i barnets hverdag samtidig med, at det netop er med til at gøre barnet modtagelig for den behandling, vi tilbyder. Såvel I som forældre/familie og vi som opholdssted vil altid det bedste for barnet, og sammen er det muligt.

En del af det tætte familiesamarbejde består bl.a. i en hyppig dialog i hverdagen samt fx. sparring/vejledning vedrørende de udfordringer, tanker eller spørgsmål, der kan dukke op i forbindelse med jeres barn og jeres oplevelser. Desuden afholdes der årligt familieture, hvor barn, familie og opholdssted sammen tager på overnatning, ligesom der også afholdes flere faste arrangementer om året i husene.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Ring til os på ungegruppen tlf: (+45) 59 25 10 21 eller børnegruppen tlf: (+45) 59 25 10 20 eller send en mail til forstander Stine Bodholt stine@soerningevej.dk.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.